Followers

Tuesday, April 24, 2012

atlast i meet my mr p

assalamualaikumm.hollaaaa.ritok aku nak crita sal pa nak terjadi ritok.siyesss aku mcm sik cayak.mok pdah aku bmimpi sik juakk.ahaha.tmpa muka kdrik nang berasaa.aisehh.hurhh.oke.ritok aku temu si mr.P*****.AHAHA XD .plan mkduak nang dah ada time ku d kuch yaa.atlast,temu juak mkduak ehh.woarhh.i cant believe it guys ! mkduak jalan tek lam kol 4 stengah.ko pham?mok stengah jam aku tunggu nya d umah bruk nya dtg.ahaha.palak juakk ehh.nya ambik aku k keta alza.shiaaa~sik alang2.tp mok tauk laa aku nebes eh time mok jumpa nya plus gik nya ambik ku d umah.jyeahh,nang dupdapdupdap jak laaa.dah lam keta yaa.loya2 plentey2 mkduak.hurhh.aku tnyak nya nak gie cnei then nya padah ,nya siktauk .ekot aku.so aku decide makan kat kfc paksen.ahaha.smpei2 d paksen yaa mkduak jalan2 pusing2 kaabah lok lam paksen yaa.last2 baruk gie makan.dalam makan yaa sempat gik mkduak plentey.ehh nak alah2 aku knk pangkak bahh.ahaha saba jak laa.tp ada juak aku mangkak nya tek.huhuuhuhuh~ bis makan yaa mkduak gie esplanet then limpas2 siaa jakk.kkyaa gie marina bay.tangga2 gia jakk tmpat yaaa.ahaha.last2 bruk pulg.gkpun mak aku dah kol nanyak aku d cnei.huhuhu.tp hope  perasaan aku rah nyaa sikda gik ehh n sikkn muncol gik.enough jd kawan jak kaa.aku sik PISANG BERBUAH DUA KALI .kelak kenak nasib nok sama,hurmm.cukop2 laa.mun mr A tauk.gnei ndak kaa.lom gk mr jker tauk.ahahaha.t  o pun laa siaa.aku malas nak gago gik.bhh.chow lokk :)

Saturday, April 21, 2012

assa;amualaikumm blogger n reader ;)huhuuhu~ritok dah bmula dah cuti sem aku aiee,now aku kat miri sarawak.hye miri!miss uu:)tp aku rindu juak ngn umah sewa aku d kuch nun ehh.rindu ngn kawan ku d cnun ahahah.tp yala tek,balit jak laa.mun sik balit sikdapa juak nak d polah bah d sia.aiyaaa~better balit jak bah nak.eheh~


time d airport tek ehh saa nak nangis jak aku nangga nabila.kn mkduak sama balit tp sik sama flight n tmpat.so nya lebih awal gie.huuhu.flight ku tek kol 10 50.masa d ambik lam sejam 20 minit kdak yaa.nang best la juakk.dah smpei2 d miri tek,ku d ambik oleh big boss besa aku.ahahaha~ my daddy.smpei ku d umah tek alu makan then tido smpei ketgh mlm tek.ya antap/.beysalaa aku d umah nun sik ckup tido bahh nei ndak huhuhuhuh~

chow lokk :P


Saturday, March 10, 2012

this is for you MISS F :)

assalamualaikum.holla reader.ritok blog aku sikda cerita sal apa apa.just mok reply jak pa d padah org yaa sal aku lam blog nya.kdong aku da follow nya juak.then aku terbaca.2 mggu yg lalu dah aku perasan.tp aku polah siktauk jakk. then da la aku nyindir nya lam fb.i admit it.tp nya dolok.even aku polah2 siktauk.


miss F jak laa.sik pelu mention full name.aku nak mdah kat ctok.yang aku sikdapa pun ngan ur beloved ex kau yaa.mkduak just kawan n TTM jak.sik lebih dr yaa.gikpun mkduak dah staun udah contact.ko pdah aku dah lamak suka nya?oke.dolok mmg aku ada perasaan ngn nya.aku start da perasaan ngn nya time nya luah perasaan nya kat aku.time yaa aku kapel ngn si MR R oke?so,aku asa bsalah ngn nya.dah lmk lmk yaa.mkduak beysa beysa jak.gikpun nya ada padah ngn aku yg ya syg alu ngn kau n nya gik tunggu kau.apa2 problem nya mmg nya brik tauk aku.n time ya nya pun tauk aku gik syg ex aku nma MR D ya.then sal kau padah aku jeles tngga adek nya komen komen kau,n ko pdah aku mok ambik ati fam nya?oke.ku ngn adek nya lamak dah kenal.mkduak schoolmate.aku pun siktauk yg si W tok abg nya.mun si W ya sikpadah aku pun siktauk.n sal aku hacked fb W.oke.time ya.W ya nyuroh aku ato fb nya.sebb pswod fb nya kenak tukar org .maybe mem nya kot.so aku tlong btolkn balit.then dapat.so aku hacked jaklaa.nok sal status nok last aku pdah "AKU SAYANG GILAK GILAK NGAN ORG PUN FB TOK" oke ya aku main main jak.nang aku ada perasaan suka ngn nyaa.SUKA jak laa.sik lebih2 oke :).kinek W ya grek ngn ex kawan aku.aku pun bruk2 tauk juak.now,dah puas ati? aku ngn W ya maybe boleh d simple kn mjd CRUSH.ya jak.W nok d padah aku lam fb ya.W lain.sik nya sorg jak nma W nak?yahh :) oke.thats all.aku sikmok laa kau salah faham ngn aku.mun kau pikey aku tok klaka kasar2.sorry :)




advice :: dolok nya sayang kau.nya tunggu kau.tapi kau mcm polah derk jak kan?oke.aku tauk ya hak kau.skrg tok bila dah jd kdaktok.kau pulg jeless.faham aku.yala,bila nya ada.hargai laa k ?aku sikpat nak mdah pa2 laa.


lynna thinkerbell :)

Friday, March 9, 2012




oke.now aku tengah gile laa sangat ngn TOMS SHOES .nang rugged abiss odoe.hurhh.ilek jak.adaa ari aku pat kau :)


k bye.ya jak.sikda idea.hohohohoh

Monday, January 2, 2012

happy new year ~

assalamualaikum . holla readerrr :) hihihi . pa kaba korg semua ? sehat kerr ? hihihi ~ btw nak ucap kan HAPPY NEW YEAR kat korg semua ;) hihihihi ~

sptut nya aku mesti update blog kelmarin nak crita sal aku celebrate new year . hee . on 31st december aku memang syok sangat nak celebrate new year . ahahah :D aku celebrate kat BORNEO CONVENTION CENTRE dgn housemate aku . mmg syok sangat . kteorg dapat tiket free pula tuhh . tiket dia harga rm 25 .00 jerr . tp mkanan & mnuman dia mmg mahal laa . air kola lg dah 5.50 hurhh . tp takpe . bukan rugi sangat pun . first , mmg boring sangat sebb asyik org nyayi jerr . then ada muzik okestra pula tuhh . tp lama lama tu mmg best sebb dj diorg  mainkan lagu clubb . aku ape lagi kepala mmg goyang goyang suda :D .party kat sane umpama dlm club dgn lampu lampu yang kelap kelip tu . ahahha :D 


that night im wearing pink dress , kawan aku uul , may n nabila wearing black dress n kawan aku yang sorg guna grey dress . mmg HOT STUFF la sangat . ahahah :D mmg first time aku celebrate new year dengan kawan aku . tp nasib baik la sangat semua happy malam tu . mase ktorg dtg mmg semua tunjok muka boring . ahahha :D dah nak detik pukol 12 tuu .kteorg pergi kat dance floor . dah celebrate pa semua kteorg dance laa spuas puas ati . ahaha :D peduli ape dengan org . ramai juge yg dance mlm tu . hihihihi . akhir juge la ktorg balik mlm tu . around pukol 1 stengah . huu . sebb party tu abis pukol 2:00 am . ktorg balik sebb tak tahan nak tido . malam tu semua org mngatok . aha :D mlm tu mmg first time aku tengok nabila dance :D



okee . ku nak out dlu . nanti aku share kt korg pic mlm tu yerr :)

thanks 4 viewing n reading my blog yg bosan nihh :D




IGNORE MY FACE K ? :D





ME WITH TQAH :D



     


LYNNA THINKERBELL IS ME :)

ME :)



ITS ME ONCE AGAIN . AHAHA XD 
BUAT MUKA KIUT DULU 
OKE BAII  =)
                                                     TAKDE PIC NABILA SORRY YERR ~

Sunday, December 25, 2011

KEJADIAN PELIK .

assalamualaikum . holla readers . merry xmas utk non muslim :) hiiiihhi ~ ritok aku mok crita kejadian pelik nok berlaku kat umah sewa aku . smpey,kinek mkrg sikpat jwapan bnda nok tjd pagi tadik . hurhhh 

lam kol 7 lebih kdak yaa . uul tbgun sebb mok ambik GOD , so time nya tbgun mok gie cuci muka terkejut nyaa tngga aek btakong kat lam toilet , kat lua beranda , lam bilit aku , bilit nya then kt ruang tamu bawah . yang pelik nyaa kenak la tmpat bilit mkrg tdo sik kenak . sedg kn bilit nok mkrg tdo ya cun depan jmban . mok padah ari ujan sik ptt. then mok padah org sik tutp aek jamban,sik juak  mun bena ada org sik tutup aek jamban . knk bilit kawan aku sik kenak . sedg kan bilit nya cun depan jamban . seram seram juak asa aku ngn umah tok . 

aku hope sikda pa blaku laa :)

Sunday, December 18, 2011

assalamualikum :) holla readers . hihihi ~ hari ini aku update blog sebb nak share kat korang ciri ciri lelaki yang aku tak suka . haa . bagi yang admire kat aku tuhh , meh sini bca syarat syarat nak jd balak aku :D perasan tol aku , mcm laa da lelaki yang nak kat aku =.=' ! takpe , bukan slalu pun kan ? emm . okelaa ~ 


ciri ciri lelaki yang aku suka :D
  • PENGONGKONG - haa ~ bagi lelaki yang kat luar sane , tengok betol betol yerr ~ aku tak suka tol kat laki yang PENGONGKONG , nak klua sane sini pun nak marah , nak spent time with kawan o family pun susah sangat . eishh . takkn aku nak dok ber kepit jer kat korg . korg belom tentu lagi jodoh aku :D kalau nak caring pun jangan la  over sangat . aku pun ada llife sendiri :)
  • SAMPAI TANGAN & PENYUMPAH- ni lagi laa aku tak suka , hurhh ~ kalau aku dapat balak yang sampai tangan atau penyumpah punya orang , konfem aku cakap "HYE HYE BYE BYE" korang belom lagi jd suami aku sudah berani sampai tangan kat aku , kalau aku jd isteri korang nanti , memang konfem aku masok hospital kot tiap tiap blan :D hurrrr ~ tak nak laa aku . tak kuasa tau ?ahhah :D
  • PANAS BARAN- eishh , lelaki mcm ni baik tak payah la , nak jd boyfie aku :D kalau sikit sikit nak marah . tak romantik betol :D hurhh ~ baik aku hindari korang tu :P
  • EGO- bagi lelaki yang ada ego yang tinggi mengalahkan gunung everest tuhh , baik buang kan yerrr ~ before jadi balak aku . aku menyampah tol laa laki yang ego ego nihh . eishh ~ nak kaum hawa jerr mengalah kat korg . tapi kalu korg ego kat aku , aku lagi laaa ego kat korg ahahahhah :D bru adil kan kan ?
  • KUAT MERAJUK-  ahahhaah :D lelaki macam ni laa yang slalu buat aku menyampah , kalau perempuan tak juge apa nak merajuk merajuk :D lucu laa . hilang sifat lelaki kau tahu tak ? ahahh :D
  • LELAKI KENJA-  uishhh . ni laa yang paling paling paling aku tak suka dan menyampah . kalau korg sayang kat aku , tak payah nak minta bnda bnda yang boleh men cemarkan maruah aku , hope korg faham la yerr pa benda tuhh hihihihi . tak payah laa nak ugut ugut cakep kalu aku syang kat korang , aku mesti bagi benda tu kat korg . uishhh , u so annoying la weii :D tak payah la nak bukti kan cinta guna cara tuhh . bnyak lagi cara lain ok? alasan korang tuhh dah basi laaa ~ macam la kau tak tahu . dah dapat konfem korg tinggalkn . ahahhaha :D tak pun kalau da ssuatu tjadi konfem korg tak nak ber tanggung jawab . huu ~
  • PENTINGKAN DIRI SENDIRI - kalau korg  penting kan diri , aku lagi la yerrrr ? ahahha :D jangn fikir pasal kebahagiaan korg jerr .kebahagiaan aku korg tak fikir ? hurhh ~
  • SELEKEH- aku tak suka laa lelaki yang selekeh , kalau dapat aku nak korg ada style laa . sikit pun jadi laa :) kalau korg selekh korg nmpak pengotor tahu tak ? herrrr ~





okelaaa ~ sampaii tu saje laa yerr . kalu da lagi , nanti aku share kat korg :D





lots of love 
lynna :)