Followers

Tuesday, April 24, 2012

atlast i meet my mr p

assalamualaikumm.hollaaaa.ritok aku nak crita sal pa nak terjadi ritok.siyesss aku mcm sik cayak.mok pdah aku bmimpi sik juakk.ahaha.tmpa muka kdrik nang berasaa.aisehh.hurhh.oke.ritok aku temu si mr.P*****.AHAHA XD .plan mkduak nang dah ada time ku d kuch yaa.atlast,temu juak mkduak ehh.woarhh.i cant believe it guys ! mkduak jalan tek lam kol 4 stengah.ko pham?mok stengah jam aku tunggu nya d umah bruk nya dtg.ahaha.palak juakk ehh.nya ambik aku k keta alza.shiaaa~sik alang2.tp mok tauk laa aku nebes eh time mok jumpa nya plus gik nya ambik ku d umah.jyeahh,nang dupdapdupdap jak laaa.dah lam keta yaa.loya2 plentey2 mkduak.hurhh.aku tnyak nya nak gie cnei then nya padah ,nya siktauk .ekot aku.so aku decide makan kat kfc paksen.ahaha.smpei2 d paksen yaa mkduak jalan2 pusing2 kaabah lok lam paksen yaa.last2 baruk gie makan.dalam makan yaa sempat gik mkduak plentey.ehh nak alah2 aku knk pangkak bahh.ahaha saba jak laa.tp ada juak aku mangkak nya tek.huhuuhuhuh~ bis makan yaa mkduak gie esplanet then limpas2 siaa jakk.kkyaa gie marina bay.tangga2 gia jakk tmpat yaaa.ahaha.last2 bruk pulg.gkpun mak aku dah kol nanyak aku d cnei.huhuhu.tp hope  perasaan aku rah nyaa sikda gik ehh n sikkn muncol gik.enough jd kawan jak kaa.aku sik PISANG BERBUAH DUA KALI .kelak kenak nasib nok sama,hurmm.cukop2 laa.mun mr A tauk.gnei ndak kaa.lom gk mr jker tauk.ahahaha.t  o pun laa siaa.aku malas nak gago gik.bhh.chow lokk :)

No comments:

Post a Comment