Followers

Saturday, March 10, 2012

this is for you MISS F :)

assalamualaikum.holla reader.ritok blog aku sikda cerita sal apa apa.just mok reply jak pa d padah org yaa sal aku lam blog nya.kdong aku da follow nya juak.then aku terbaca.2 mggu yg lalu dah aku perasan.tp aku polah siktauk jakk. then da la aku nyindir nya lam fb.i admit it.tp nya dolok.even aku polah2 siktauk.


miss F jak laa.sik pelu mention full name.aku nak mdah kat ctok.yang aku sikdapa pun ngan ur beloved ex kau yaa.mkduak just kawan n TTM jak.sik lebih dr yaa.gikpun mkduak dah staun udah contact.ko pdah aku dah lamak suka nya?oke.dolok mmg aku ada perasaan ngn nya.aku start da perasaan ngn nya time nya luah perasaan nya kat aku.time yaa aku kapel ngn si MR R oke?so,aku asa bsalah ngn nya.dah lmk lmk yaa.mkduak beysa beysa jak.gikpun nya ada padah ngn aku yg ya syg alu ngn kau n nya gik tunggu kau.apa2 problem nya mmg nya brik tauk aku.n time ya nya pun tauk aku gik syg ex aku nma MR D ya.then sal kau padah aku jeles tngga adek nya komen komen kau,n ko pdah aku mok ambik ati fam nya?oke.ku ngn adek nya lamak dah kenal.mkduak schoolmate.aku pun siktauk yg si W tok abg nya.mun si W ya sikpadah aku pun siktauk.n sal aku hacked fb W.oke.time ya.W ya nyuroh aku ato fb nya.sebb pswod fb nya kenak tukar org .maybe mem nya kot.so aku tlong btolkn balit.then dapat.so aku hacked jaklaa.nok sal status nok last aku pdah "AKU SAYANG GILAK GILAK NGAN ORG PUN FB TOK" oke ya aku main main jak.nang aku ada perasaan suka ngn nyaa.SUKA jak laa.sik lebih2 oke :).kinek W ya grek ngn ex kawan aku.aku pun bruk2 tauk juak.now,dah puas ati? aku ngn W ya maybe boleh d simple kn mjd CRUSH.ya jak.W nok d padah aku lam fb ya.W lain.sik nya sorg jak nma W nak?yahh :) oke.thats all.aku sikmok laa kau salah faham ngn aku.mun kau pikey aku tok klaka kasar2.sorry :)




advice :: dolok nya sayang kau.nya tunggu kau.tapi kau mcm polah derk jak kan?oke.aku tauk ya hak kau.skrg tok bila dah jd kdaktok.kau pulg jeless.faham aku.yala,bila nya ada.hargai laa k ?aku sikpat nak mdah pa2 laa.


lynna thinkerbell :)

No comments:

Post a Comment