Followers

Monday, January 2, 2012

happy new year ~

assalamualaikum . holla readerrr :) hihihi . pa kaba korg semua ? sehat kerr ? hihihi ~ btw nak ucap kan HAPPY NEW YEAR kat korg semua ;) hihihihi ~

sptut nya aku mesti update blog kelmarin nak crita sal aku celebrate new year . hee . on 31st december aku memang syok sangat nak celebrate new year . ahahah :D aku celebrate kat BORNEO CONVENTION CENTRE dgn housemate aku . mmg syok sangat . kteorg dapat tiket free pula tuhh . tiket dia harga rm 25 .00 jerr . tp mkanan & mnuman dia mmg mahal laa . air kola lg dah 5.50 hurhh . tp takpe . bukan rugi sangat pun . first , mmg boring sangat sebb asyik org nyayi jerr . then ada muzik okestra pula tuhh . tp lama lama tu mmg best sebb dj diorg  mainkan lagu clubb . aku ape lagi kepala mmg goyang goyang suda :D .party kat sane umpama dlm club dgn lampu lampu yang kelap kelip tu . ahahha :D 


that night im wearing pink dress , kawan aku uul , may n nabila wearing black dress n kawan aku yang sorg guna grey dress . mmg HOT STUFF la sangat . ahahah :D mmg first time aku celebrate new year dengan kawan aku . tp nasib baik la sangat semua happy malam tu . mase ktorg dtg mmg semua tunjok muka boring . ahahha :D dah nak detik pukol 12 tuu .kteorg pergi kat dance floor . dah celebrate pa semua kteorg dance laa spuas puas ati . ahaha :D peduli ape dengan org . ramai juge yg dance mlm tu . hihihihi . akhir juge la ktorg balik mlm tu . around pukol 1 stengah . huu . sebb party tu abis pukol 2:00 am . ktorg balik sebb tak tahan nak tido . malam tu semua org mngatok . aha :D mlm tu mmg first time aku tengok nabila dance :D



okee . ku nak out dlu . nanti aku share kt korg pic mlm tu yerr :)

thanks 4 viewing n reading my blog yg bosan nihh :D




IGNORE MY FACE K ? :D





ME WITH TQAH :D



     


LYNNA THINKERBELL IS ME :)

ME :)



ITS ME ONCE AGAIN . AHAHA XD 
BUAT MUKA KIUT DULU 
OKE BAII  =)
                                                     TAKDE PIC NABILA SORRY YERR ~

No comments:

Post a Comment