Followers

Sunday, December 18, 2011

assalamualikum :) holla readers . hihihi ~ hari ini aku update blog sebb nak share kat korang ciri ciri lelaki yang aku tak suka . haa . bagi yang admire kat aku tuhh , meh sini bca syarat syarat nak jd balak aku :D perasan tol aku , mcm laa da lelaki yang nak kat aku =.=' ! takpe , bukan slalu pun kan ? emm . okelaa ~ 


ciri ciri lelaki yang aku suka :D
  • PENGONGKONG - haa ~ bagi lelaki yang kat luar sane , tengok betol betol yerr ~ aku tak suka tol kat laki yang PENGONGKONG , nak klua sane sini pun nak marah , nak spent time with kawan o family pun susah sangat . eishh . takkn aku nak dok ber kepit jer kat korg . korg belom tentu lagi jodoh aku :D kalau nak caring pun jangan la  over sangat . aku pun ada llife sendiri :)
  • SAMPAI TANGAN & PENYUMPAH- ni lagi laa aku tak suka , hurhh ~ kalau aku dapat balak yang sampai tangan atau penyumpah punya orang , konfem aku cakap "HYE HYE BYE BYE" korang belom lagi jd suami aku sudah berani sampai tangan kat aku , kalau aku jd isteri korang nanti , memang konfem aku masok hospital kot tiap tiap blan :D hurrrr ~ tak nak laa aku . tak kuasa tau ?ahhah :D
  • PANAS BARAN- eishh , lelaki mcm ni baik tak payah la , nak jd boyfie aku :D kalau sikit sikit nak marah . tak romantik betol :D hurhh ~ baik aku hindari korang tu :P
  • EGO- bagi lelaki yang ada ego yang tinggi mengalahkan gunung everest tuhh , baik buang kan yerrr ~ before jadi balak aku . aku menyampah tol laa laki yang ego ego nihh . eishh ~ nak kaum hawa jerr mengalah kat korg . tapi kalu korg ego kat aku , aku lagi laaa ego kat korg ahahahhah :D bru adil kan kan ?
  • KUAT MERAJUK-  ahahhaah :D lelaki macam ni laa yang slalu buat aku menyampah , kalau perempuan tak juge apa nak merajuk merajuk :D lucu laa . hilang sifat lelaki kau tahu tak ? ahahh :D
  • LELAKI KENJA-  uishhh . ni laa yang paling paling paling aku tak suka dan menyampah . kalau korg sayang kat aku , tak payah nak minta bnda bnda yang boleh men cemarkan maruah aku , hope korg faham la yerr pa benda tuhh hihihihi . tak payah laa nak ugut ugut cakep kalu aku syang kat korang , aku mesti bagi benda tu kat korg . uishhh , u so annoying la weii :D tak payah la nak bukti kan cinta guna cara tuhh . bnyak lagi cara lain ok? alasan korang tuhh dah basi laaa ~ macam la kau tak tahu . dah dapat konfem korg tinggalkn . ahahhaha :D tak pun kalau da ssuatu tjadi konfem korg tak nak ber tanggung jawab . huu ~
  • PENTINGKAN DIRI SENDIRI - kalau korg  penting kan diri , aku lagi la yerrrr ? ahahha :D jangn fikir pasal kebahagiaan korg jerr .kebahagiaan aku korg tak fikir ? hurhh ~
  • SELEKEH- aku tak suka laa lelaki yang selekeh , kalau dapat aku nak korg ada style laa . sikit pun jadi laa :) kalau korg selekh korg nmpak pengotor tahu tak ? herrrr ~





okelaaa ~ sampaii tu saje laa yerr . kalu da lagi , nanti aku share kat korg :D





lots of love 
lynna :)

No comments:

Post a Comment